3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν χήρα και μάνα του θύματος του φονικού στο Μυλοπόταμο!

Μία παρεξήγηση του παρελθόντος οδήγησε στο φονικό στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι συγγενείς του θύματος.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η μητέρα του.

«Ήταν τόσο καλός. Λεφτά να μην είχε κάποιος πήγαινε και του έδινε, ακόμα κι αν ο δικός μου δεν είχε. Και σε αυτούς είχε δώσει. Χειρουργείο έκανε ο φονιάς και τον βοήθησε. Αυτό είναι το ευχαριστώ; Που τον έβαλε στο χώμα;» είπε η σύζυγος του θύματος.

«Ήρθε ο αδελφός του φονιά με ένα πυροβόλο κι εγώ ήμουν στο μπαλκόνι έγκυος κι έριξε μια ριπή. Κάναμε μήνυση όλα έγιναν σωστά και μου λέει ο φονιάς στην Αστυνομία. Στέλλα είδες εσύ όπλο; Κι αμέ; Έπρεπε να με ξαπλώσει για να το παραδεχτεί;» ανέφερε η σύζυγος του 22χρονου.

.«Επειδή είχε γίνει μια παρεξήγηση με τα ξαδέλφια τους, είχε πάει ο αδελφός του φονιά στο καφενείο κι ήταν ο άντρας μου και του λέει έβγα έξω και λέει   ο δικός μου «δικός σου είναι ο χώρος;» Κι είχαμε δικαστήρια γι’ αυτά τα πράγματα» περιέγραψε η σύζυγος του θύματος.

«Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά την γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο», λέει η μητέρα του αδικοχαμένου 22χρονου.

Δείτε όσα είπαν στον ΑΝΤ1