slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν οι γονείς της φοιτήτριας στην Καμάρα! «Ήταν παιδί θαύμα και κάνει άλλο ένα με τον θάνατό της!»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της 21χρονης από τα Χανιά που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Κυριακής μετά την παράσυρσή της από αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος στην οδό Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Παρά τον μεγάλο τους πόνο οι γονείς της φοιτήτριας Κτηνιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους εξηγώντας ότι αυτή ήταν η επιθυμία της.

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 21χρονης.

«Ένας 26χρονος σκότωσε το παιδί μου και το έκανε άγγελο στον ουρανό» είπε από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Στο μεταξύ, για αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένες οι απολογίες τόσο του 26χρονου οδηγού του αυτοκινήτου όσο και της 19χρονης συνεπιβάτιδάς του, που συνελήφθησαν για την υπόθεση και παραμένουν υπό κράτηση.

Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματική χαρακτήρα αλλά μετά τον θάνατο της φοιτήτριας η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί.