ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων 27χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στην Πάτρα για τον 27χρονο Γιώργο Μασούρα ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε σε κολώνα.

Φίλοι του Γιώργου Μασούρα πήγαν στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και άφησαν λουλούδια, προσωπικά αντικείμενα, το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, της Παναχαϊκής, αλλά και ένα ποίημα στο οποίο αναγράφονταν τα εξής:

«Στο δρόμο των αγγέλων

έφυγες ξαφνικά

Άφησες πίσω πόνο και δάκρυα πολλά

Καλό ταξίδι φίλε μου

ψηλά εκεί που πάς

όλοι θα σε θυμούνται

με πόνο στην καρδιά»

Η κηδεία του Γιώργου θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Τετάρτη (15/3), στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών.

Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο Γιώργος Μασούρας επέστρεφε στο σπίτι του μετά από βάρδια που έκανε στην επιχείρηση εστίασης που είχε δημιουργήσει με φίλους του στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η μοτοσικλέτα του Γιώργου Μασούρα εξετράπη της πορείας της ενώ βρισκόταν επί της οδού Κορίνθου και καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας στο οποίο διακομίστηκε.