ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον μητροκτόνο στο Αγρίνιο: Την κακοποιούσε επί 8 χρόνια!

Βασανιστήρια είχε περάσει στα χέρια του παιδιού της –και τελικά δολοφόνου της- η άτυχη γυναίκα που σκότωσε ο γιος της στο Αγρίνιο.

Η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον γιο της μέσα στο σπίτι της, ενώ από την οργή του δεν ξέφυγε ούτε η γιαγιά του, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 35χρονος μητροκτόνος κακοποιούσε συστηματικά τη μητέρα του, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η «πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της, ίσως να ήταν τα χρόνια που εκείνος ήταν έγκλειστος».

Ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου μια εβδομάδα, στις 22 Νοεμβρίου, έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού καθώς το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη πάλι.

Το 2017 υπήρξε και η καταδικαστική του απόφαση για το βιασμό του 2013, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, μετά από αιτήματα της μητέρας του.

πηγή Φωτο: agriniopress.gr