ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών με αποτέλεσμα δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 32 ετών να συλληφθούν με την κατηγορία της διακίνησης μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου σε περιοχή της Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 32χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν συνολικά τριάντα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους πενήντα πέντε κιλών και διακοσίων εξήντα γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πέντε κινητά τηλέφωνα, έξι κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των 1220 ευρώ.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

pagenews.gr