ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις φυγόποινων σε Χαλκίδα, Πύργο και Αγρίνιο! Τι καταδίκες είχαν

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. στη Χαλκίδα, , ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη καθώς αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, με την οποία είχε καταδικαστεί για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο φυγόποινος, σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια και στην συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που θα αποφασίσει αν θα διατάξει τον εγκλεισμό του.

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, εκκρεμούσαν σε βάρος Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

Τέλος, στο Αγρίνιο, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μια Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Αγρινίου για ληστεία. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατείται ώσπου να κληθεί για απολογία.