ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις φυγόποινων στην δυτική Ελλάδα

Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ένας Έλληνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για διακεκριμένη κλοπή αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, ώσπου τον εντόπισαν στο Αγρίνιο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πέντε μηνών που θα πρέπει να εκτίσει μετά την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που διέτασσε την προσωρινή τους κράτηση για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος δυο Ελλήνων, οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχή του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκαν στις φυλακές, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για κλοπή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και δυο μηνών που του επιβλήθηκε.

Στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Γ΄ τμήματος συνέλαβαν και έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Τέλος, πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Και η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.