ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στην Εύβοια

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακίνηση ναρκωτικών οδηγήθηκαν τέσσερις άντρες, που συνελήφθησαν στην Εύβοια, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς και μιλούσαν για εμπλοκή τους στην διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί και ένας Έλληνας συνεργός τους, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των τριών εκ των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 529,78 γραμμαρίων, 12,8 γραμμάρια κοκαΐνης, κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 2,8 γραμμαρίων, μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα MDMA, τέσσερα ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία ναρκωτικών.

Επιπλέον, βρέθηκαν 45 αβολίδωτα φυσίγγια, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» μήκους 22 εκατοστών και 1.890 ευρώ. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.