ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Κω

Είχε σε όλο το σπίτι ναρκωτικά ένας Έλληνας σε περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, όπου έγινε έρευνα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας!

Κατασχέθηκαν ένα γυάλινο βάζο, δυο νάιλον σακούλες και τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 71,9 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους 2,8 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών βάρους 16 γραμμαρίων που ήταν εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, ένας τρίφτης κάνναβης και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Στο μεταξύ, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,6 γραμμαρίων και 180 ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή ενός Έλληνα που υποβλήθηκε σε στοχευμένο έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών στην Κω και, μετά την σύλληψή του, έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 319,3 γραμμαρίων και δύο θρυμματιστές. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω με δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.