ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κοζάνη και Ηράκλειο

Χειροπέδες σε τρεις έλληνες ηλικίας 39, 42 και 49 χρόνων έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή της Κοζάνης, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες μέσα από την εσωτερική επένδυση του χώρου αποσκευών τρεις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών.
Στο μεταξύ, μία γυναίκα συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στο Ηράκλειο.
Με οδηγίες από την Δίωξη Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι μιας Ελληνίδας σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 32 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο ναρκωτικά χάπια για τα οποία η γυναίκα δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ενώ κατασχέθηκαν και 200 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος άσκησε σε βάρος της δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.