ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Σέρρες, Πέλλα και Καρδίτσα

«Λαβράκι» έβγαλε η έφοδος αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα στις Σέρρες, μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία φέρεται ότι σκόπευε να διαθέσει προς πώληση.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του υπόπτου αλλά και σε μια αποθήκη της κατοικίας του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 813 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Μια μίνι φυτεία με έξι μεγάλων διαστάσεων δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,90 μέτρων καλλιεργούσε στο ποιμνιοστάσιό του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σκύδρας στην Πέλλα ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Επίσης κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,9 γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Στον Παλαμά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καρδίτσας ένας Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στην αυλή του σπιτιού του όπου βρέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,10 και 2,45 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην Καρδίτσα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν Έλληνα στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 4,2 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 195 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.