ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη φυγόποινων σε Λαμία Πάτρα και Αίγιο

Τον εγκλεισμό ενός Έλληνα που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε σωφρονιστικό κατάστημα διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας, ώστε να εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ο φυγόποινος υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών, 11 μηνών και 26 ημερών, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας.

Πάτρα και Αίγιο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών παραπέμφθηκε ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή και απόπειρα κλοπής από κοινού.
Στο μεταξύ, στο Αίγιο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής.