ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για απαγωγή ανηλίκου

Σοκ έχει προκαλέσει η στη Φθιώτιδα η είδηση της απαγωγής ενός 14χρονου μαθητή την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριό του. 

 

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι του στις Λιβανάτες Φθιώτιδας για να πάει στο μάθημα. Όσο περνούσε η ώρα και ο 14χρονος δεν επέστρεφε, τόσο μεγάλωνε και η αγωνία της μητέρας, η οποία κάλεσε στο φροντιστήριο κι έμαθε ότι ο γιος της δεν πήγε ποτέ. 

Στη συνέχεια κάλεσε και στο κινητό του παιδιού της στο οποίο της απάντησε άγνωστος άντρας που της είπε ότι είχε απαγάγει το παιδί και ζήτησε 12.000 ευρώ για να το απελευθερώσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού. Δυο ώρες μετά το παιδί βρέθηκε στην περιοχή Δεξαμενή Λιβανατών, όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το άφησαν οι δράστες που πιθανά φοβήθηκαν.

Ο 14χρονος μαθητής που είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο λίγες εκδορές δήλωσε πως δυο άγνωστοι άνδρες με βαν τον πλησίασαν την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο και τον έβαλαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο. Όπως είπε για περίπου δύο ώρες κυκλοφορούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η είδηση της απαγωγής έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.