ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στην ΕΥΠ: Επείγον σήμα για πιθανή είσοδο 4 τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα ξένων μυστικών υπηρεσιών που επισημαίνουν το ενδεχόμενο να έχουν περάσει στη χώρα μας με πτήση από Σαουδική Αραβία, τέσσερις τζιχαντιστές.

 

 
Ένα σήμα με πληροφορίες για πιθανή είσοδο τεσσάρων τζιχαντιστών στη χώρα μας ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες!
 
Σε εγρήγορση βρίσκονται φυσικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ μετά από επείγον σήμα ξένων μυστικών υπηρεσιών, το οποίο επισημαίνει πληροφοριακά το ενδεχόμενο να έχουν περάσει στη χώρα μας με πτήση από Σαουδική Αραβία τέσσερις τζιχαντιστές. 
 
Το σήμα που έχει λάβει η ΕΥΠ είναι συγκεχυμένο πληροφοριακά.
 
Κι αυτό γιατί αναφέρει την ηλικία των τεσσάρων φερόμενων ως τζιχαντιστών και κάποια ονόματα που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιήσει με πλαστά διαβατήρια.
 
Τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική έχουν πραγματιοποιήσει ενδελεχείς έρευνες μέσω του δικτύου πληφοροριών και πληροφοριοδοτών που έχουν στο εσωτερικό της χώρας, με τις έρευνες να έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.
 
Μάλιστα, πριν από λίγο με κατεπείγον σήμα της στις συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες, η ΕΥΠ ζητεί επιπλέον πληφορορίες για αυτά τα άτομα.

Διαβάστε επίσης: