GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχείς αποκαλύψεις για τον serial killer! Το θρίλερ της κόκκινης λίμνης και πώς τον συνδέουν με φόνο στα Κατεχόμενα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha  οι κατοχικές αρχές έχουν ήδη αιτηθεί βοήθειας μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που δείχνουν πως ο “Ορέστης¨ συνδέεται με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή και είχε δηλωθεί ως αγνοουμένη από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Την ίδια ώρα οι κυπριακές αρχές κάνουν έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για να βρουν τρία πτώματα, από τις συνολικά επτά δολοφονίες που έκανε ο serial killer στην Κύπρο Νίκος Μεταξάς.

Εκεί ο ίδιος ο serial killer ομολόγησε πως έχει πετάξει τρία πτώματα. Τα δύο πτώματα, της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία, φαίνεται να τα έβαλε σε βαλίτσα και να τα πέταξε στη λίμνη. Για την 29χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες ακολούθησε την ίδια τακτική με τις άλλες γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές προηγουμένως. Δηλαδή της έδεσε τα άκρα, την τύλιξε σε σεντόνι και αφού έβαλε πέτρες την πέταξε στη λίμνη.

Ομως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει έρευνα μέσα στη Κόκκινη Λίμνη. Δεν έχουν πάει δύτες στο σημείο για να βρουν τα τρία πτώματα γιατί είναι αμφίβολο αν το τοξικό νερό στην λίμνη που περιέχει χαλκοπυρίτη και σιδηροπυρίτη είναι ασφαλές και επίσης δεν υπάρχει καλή ορατότητα.

Ετσι πρέπει πρώτα να γίνει ανάλυση των συστατικών του νερού ώστε να εκτιμηθεί αν τα χημικά που περιέχει μπορεί να έχουν εξαφανίσει τα πτώματα ή άλλα στοιχεία σημαντικά για την έρευνα.

Την ίδια ώρα, στο φράγμα Ξυλιάτου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά, γίνεται έρευνα από δύτη με σκάφανδρο παροχής αέρα από την επιφάνεια, για να εντοπιστεί το πτώμα της 6χρονης Sierra, την οποία ο δράστης επιμένει ότι έχει πετάξει εκεί.

Ερευνες για συλλογή τεκμηρίων συνεχίζεται και στο πεδίο βολής «Κόκκινος Μύλος» στο χωριό Ορούντα, όπου χθες ο serial killer της Κύπρου Νίκος Μεταξάς υπέδειξε που είχε πετάξει το πτώμα άγνωστης γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ. Και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο ακριβές στοιχείο για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της.