ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Συνέχισε το… σόου και στο δικαστήριο η καθηγήτρια που αρνείται να βάλει μάσκα! «Θέλω να δικαστώ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φιλόλογος Επαγγελματικού Λυκείου στην περιοχή Υμηττού που φέρεται να δηλώνει αρνήτρια της μάσκας για τον κορωνοϊό οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Η εν λόγω εκπαιδευτικός είχε αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στο σχολείο της, από τις αρχές Οκτωβρίου αρνούμενη να φορέσει μάσκα και να συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες, ενώ μαθητές της είπαν στο Mega πως ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού.

Η φιλόλογος, αρνήθηκε να παραλάβει ακόμη και τις αποφάσεις που της είχαν επιδοθεί από τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση για απομάκρυνση από τους χώρους του σχολείου όσο δεν τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες.

Έτσι ο διευθυντής του σχολείου πήρε εντολή να ειδοποιήσει την αστυνομία προκειμένου να την απομακρύνει από τη θέση της. Υπέβαλε μήνυση εναντίον της και ένα περιπολικό την παρέλαβε έξω από το σχολείο και την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου την ενημέρωσε ότι μπορεί να λάβει τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και η ίδια αρνήθηκε. «Δεν θα λάβω προθεσμία. Επιθυμώ να δικαστώ» φέρεται να είπε η εκπαιδευτικός σύμφωνα με το Mega.

Η δίκη της αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.