3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει να λειτουργεί ινστιτούτο αισθητικής που αντί για μπότοξ έκανε ενέσεις με φυσιολογικό ορό και τζελ!

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για ινστιτούτο που κάθε τρεις και λίγο αλλάζει ονομασία και συνεχίζει να λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως λέει μία 76χρονη την δελέασαν με μία δωρεάν θεραπεία και τελικά της πήραν τις οικονομίες μίας ολόκληρης ζωής.

«”Θα σας κάνουμε ένα μασάζ στο πρόσωπο ή στο σώμα εντελώς δωρεάν” και το δωρεάν μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Και με το που πήγα η πρώτη και κύρια ερώτηση: «Πώς είστε; Τι δουλειά κάνει ο άντρας σας; Τι επιχείρηση έχει;» και ένα σωρό λεπτομέρειες γύρω από αυτό το θέμα», ανέφερε καταγγέλλουσα.

«Αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν πληροφορίες σημαντικές για οικογενειακή και οικονομική κατάσταση και σιγά σιγά πιέζουν για να κάνουν διάφορα συμβόλαια», ανέφερε η δικηγόρος Ευγνωσία Ραφτοπούλου.

Σχεδόν 70.000€ κατάφεραν να πάρουν από τη γυναίκα που της είπαν πως δήθεν έχει σπλαχνικό λίπος και πρέπει άμεσα να το αντιμετωπίσει.

«Μου βάζανε ενέσεις στην κοιλιά, τι να σας πω… Πρηξίματα, μελανιές, πόνος. Με λίγα λόγια θα με βγάζανε και καρκινοπαθή, θα με βγάζανε και με σπλαχνικό λίπος και εκείνη τη στιγμή λέω “με συγχωρείτε, εγώ θέλω αυτή τη στιγμή να μου δώσετε διάγνωση”», συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα.

Θύματα καταγγέλλουν πως τους έκαναν θεραπείες που τελικά επιβάρυναν την υγεία τους.

«Με τρυπάγανε αλύπητα, πλέον δεν καταλάβαινα τίποτα έτσι όπως με είχανε καταντήσει».

Το πώς ακριβώς εξαπατούν τα θύματά τους οι ιθύνοντες, εξήγησε πρώην υπάλληλος στο ινστιτούτο. Τα όσα αποκαλύπτει είναι σοκαριστικά.

«Τα μηχανήματα δεν δούλευαν, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό. Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό, μαζί με τον φυσιολογικό όρο βάζανε και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο και να φαίνεται φουσκωμένο».

Όπως φαίνεται, η καλοστημένη απάτη συνεχίζεται μέχρι σήμερα βγάζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστους πελάτες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA