ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Καβάλα! Ψάχνουν στο προαύλιο τα 4,2 εκατ. ευρώ!

Συνεχίζεται στην Καβάλα η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε από χθες, Πέμπτη, με τη συμμετοχή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας.
Οι αρμόδιοι κάνουν εκτεταμένες έρευνες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ενώ με ειδικό μηχάνημα έσκαψαν τον προαύλιο χώρο, ψάχνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό που φαίνεται να σχετίζεται με υπόθεση ληστείας.
Στις χθεσινές έρευνες εντοπίστηκε στρατιωτικός σάκος με 500.000 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν οι Αρχές, τα κλοπιμαία άγγιζαν τα 4,2 εκατ. ευρώ και έτσι συνεχίζεται το… σκάψιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, η αστυνομική επιχείρηση φαίνεται ότι συνδέεται με τους ληστές με τις μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, όταν οι δράστες τον Ιανουάριο του 2019 εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας security και υπό την απειλή όπλου και με την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στον Αμυγδαλεώνα. Εκείνος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4,2 εκ. ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.
Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αναζητούν τα χρήματα από την προαναφερθείσα υπόθεση.

Πηγή: kavalapost.gr