3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη νεκρή κτηνοτρόφο! Το ξέσπασμα του συζύγου και η μαρτυρία του αδελφού!

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον τραγικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, με τις αρχές να εξετάζουν δύο σενάρια.

Το πρώτο είναι η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από το ποιμνιοστάσιό της και ο δολοφόνος της να κυκλοφορεί ελεύθερος στο χωριό.

Το δεύτερο είναι να δέχθηκε επίθεση από κριάρι στο ποιμνιοστάσιό της.

O σύζυγος του θύματος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του.

«Αφού πήγε 8 η ώρα και δεν φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου ‘κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει “θείε, εδώ είναι η θεία”», ανάφερε και συνέχισε: «Μέρα-νύχτα κλαίω. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει».

«Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά”» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αδελφός του θύματος σε ερώτηση αν πάει κάπου το μυαλό του είπε: «Στην αρχή πήγαινε, τώρα και τώρα που οι Αρχές ερευνούν αν ήταν ατύχημα, δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο συνέβη το τραγικό περιστατικό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε μία κατάσταση, θα περιμένουμε να αποφανθούν οι Αρχές».

«Η αδελφή μου είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα και γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι» σημείωσε.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1