GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι «έφοδοι» του Αρχηγού ΓΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Με αφορμή την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό ο Αρχηγός ΓΕΣ «σαρώνει» τα στρατόπεδα σε όλη την χώρα. Στόχος να εντοπιστούν προβλήματα και να δοθούν λύσεις που θα αυξήσουν την μαχητική ικανότητα του στρατού.

  • Γράφει ο Κώστας Αττίας

Στο πλαίσιο της αυξημένης επαγρύπνησης του στρατού ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα επισκέφθηκε στρατόπεδα σε όλη την χώρα.

Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε στρατόπεδα της ΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΛΑΣΩΝ») και της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ»).

Στη συνέχεια επισκέφτηκε στρατόπεδα στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32η ΤΑΞ ΠΖΝ) την XXIVη Τεθωρακισμένη Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ») και την έδρα της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ»).

Κατά τις επισκέψεις του, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό, όπου έδωσε κατευθύνσεις και το συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί.