Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνω Ποροΐων, Κωνσταντίνου Γκίνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις Σέρρες.
Και παρότι έχουν περάσει 10 ημέρες από την εξαφάνισή του, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις έρευνες συνδράμουν και η Πυροσβεστική, αλλά και τρεις εθελοντές.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ένα σημείωμα, το οποίο ο 45χρονος είχε αφήσει σε τσέπη ενός σακακιού του και στο οποίο είχε γράψει τα ονόματα της συζύγου του και των δυο παιδιών και δίπλα στο κάθε όνομα τη λέξη «σε αγαπώ». Στο σημείωμα δεν υπάρχει ημερομηνία, ενώ εκτιμάται ότι ο 45χρονος το άφησε για να το βρει η σύζυγος του.
Σέρρες: Υπό εξέταση τα ευρήματα από το cloud smartwatch του 45χρονου Διοικητή της Πυροσβεστικής
Παράλληλα, εξετάζονται τα ευρήματα από το cloud του smartwatch του 45χρονου πυροσβέστη, τα οποία δείχνουν ότι τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνισή του κοιμόταν το πολύ δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ, ενώ το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου είχε κοιμηθεί μόλις μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πέραν από τις συνηθισμένες διαδρομές που έκανε ο 45χρονος ως περιπατητής στο όρος Μπέλες, βρήκαν μέσω του cloud του smart watch μια ακόμα διαδρομή, η οποία δεν ήταν σε αυτές που ακολουθούσε συνήθως και η οποία έχει μπει επίσης στο «μικροσκόπιο» των υπηρεσιών αλλά και των ομάδων που τον αναζητούν. Επίσης, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει τεθεί και το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.


