ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη για τουλάχιστον τέσσερις επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες στη Βούλα

Στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσε χθες στο Περιστέρι 34χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν αυτός που στις 27 Απριλίου, κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Για την αναζήτησή του, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για τη σύλληψή του.Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του στις 27 Απριλίου, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.