ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη γυναίκα μέλος σπείρας – Προσποιούνται τους αστυνομικούς και αποσπούν χρήματα με «μαιμού»τροχαία – Πώς ξεγέλασαν γυναίκα στη Πάτρα

Συνελήφθη στην Πάτρα μία αλλοδαπή, η οποία φέρεται να είναι μέλος σπείρας που αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά με μαϊμού τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news, Πατρινή δέχτηκε τηλεφωνική κλήση, στην οποία άνδρας προσποιούμενος τον Αστυνομικό, την ενημέρωσε πως ο γιος της έχει εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και για να μην «μπλέξει» θα πρέπει να τους δώσει 20.000 ευρώ. Το ραντεβού κλείστηκε.

Στο σπίτι της μητέρας, έφτασε μια αλλοδαπή και της ζήτησε να της πετάξει τη σακούλα με τα χρήματα από το μπαλκόνι, όπως και έγινε. Στη συνέχεια η γυναίκα εξαφανίστηκε.

Το θύμα όταν αντελήφθη ότι είχε μπεί στο στόχαστρο απατεώνων, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Ύστερα από συντονισμένες έρευνες άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν τη γυναίκα και τη συνέλαβαν. Στην κατοχή της βρέθηκαν και τα χρήματα, ενώ αναζητείται ο συνεργός της.