ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 29χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο και βίαζε 25χρονη στη Χαλκίδα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 29χρονος από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο και βίαζε μια 25χρονη.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς της 25χρονης και υποστήριξε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή έχοντας τη συναίνεσή της. Παράλληλα ανέφερε ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της για να ταξιδέψει από τη Λιθουανία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το evima.gr σε βάρος του 29χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και παράνομη κράτηση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ για το συμβάν έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Η 25χρονη με καταγωγή από η Λιθουανία μιλούσε με τον κατηγορούμενο μέσω των Social Media όταν πείστηκε να έρθει στη χώρα μας για να τον συναντήσει. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην καταγγελία της, ο 29χρονος την κλείδωσε στο σπίτι του και επί μέρες τη βίαζε.

Η ίδια φέρεται να κάλεσε τους αστυνομικούς όταν ο 29χρονος έλειπε από το σπίτι και με τη συμβολή της αστυνομίας μπόρεσε να φύγει από το διαμέρισμα, που όπως κατήγγειλε, είχε βιαστεί.