ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής με έναν νεκρό στην Πρέβεζα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 48χρονος που προκάλεσε το μακελειό σε κεντρικό σημείο της κοινότητας Άνω Μυρσίνη της Πρέβεζας, το περασμένο Σάββατο.
Κατά την διάρκεια ευρείας έκτασης επιχείρησης της Αστυνομίας στην οποία συμμετέχουν δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι από την Ηγουμενίτσα και την Άρτα, ο δράστης εντοπίστηκε να κρύβεται στην γέφυρα του Σκεπαστού του Δήμου Πάργας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Λίγο νωρίτερα, είχε υποκύψει στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί ο 40χρονος ιδιοκτήτης καφενείου, τον οποίο ο 48χρονος είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ στο κεφάλι. Ο 41χρονος αδελφός του δράστη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Η αιτία που έγινε το μακελειό, ήταν ότι ο 41χρονος αδελφός του οπλοφόρου είχε δανείσει ένα αγροτικό φορτηγάκι που ανήκε στη μητέρα τους στον 40χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, με τον οποίο ο 48χρονος είχε προσωπικές διαφορές. Μόλις εκείνος το έμαθε, έγινε έξαλλος, πήρε από το σπίτι του την κυνηγετική καραμπίνα του και μόλις τους βρήκε σε μικρή απόσταση πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους!