ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο δράστης του στυγερού φονικού της Ρόδου: «Θόλωσε το μυαλό μου»

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που συγκλονίζει από χθες τη Ρόδο. Το μεσημέρι θα προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες.

 

Ο 45χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι τον 50χρονο από την Ιαλυσό της Ρόδου έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν για την… ένταση της μουσικής.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, το φονικό σημειώθηκε στις 5 παρά 10 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ δράστης και θύμα είχαν τσακωθεί νωρίτερα για μη σοβαρό λόγο. Ο δράστης, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε καταφέρνοντας θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί παρά τις προαπάθειες που κατέβαλαν ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος 50χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνητό σε όλο το νησί μετά το φονικό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού, όπου και κρατείται για να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Στην κατάθεσή του στις αστυνομικές αρχές, είπε ότι θόλωσε και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, παρά να το φοβερίσει. Παραδέχθηκε ότι νωρίτερα είχαν έντονη λογομαχία με απειλές και βρισιές και ότι δεν ήξερε τι έκανε.

Ο δράστης κατάγεται από την Αλβανία, ενώ το θύμα κατοικούσε στην Ιαλυσό και εργάζονταν ως υπάλληλος σε συνοικιακό κατάστημα. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως  αξιωματικοί της αστυνομίας, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου και ο αρμόδιος Ιατροδικαστής.