ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε 63χρονη στην Κρήτη

Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 63χρονη γυναίκα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, στην Κρήτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, μετά την παράσυρση 63χρονης γυναίκας στην περιοχή του Μπεντεβή, που έφυγε από τη ζωή υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά της, συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ο οποίος είχε εμπλοκή στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος οδηγός, ο οποίος είχε επίσης μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είχε πάρει εξιτήριο το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, συνελήφθη, καθώς παρέσυρε την άτυχη 63χρονη με τη μοτοσυκλέτα του στη λεωφόρο Κνωσού, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κατευθυνόταν στο ζαχαροπλαστείο για να αγοράσει γλυκά, την στιγμή που παρασύρθηκε από τον 50χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός καθώς έφερε κάποια τραύματα εξαιτίας της πτώσης, στον οποίο έγιναν και αιματολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξεταστεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.