ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο Σώρρας με τα 600 δισ. ευρώ!

Άδοξο τέλος στα σχέδια του «σωτήρα» της Ελλάδας, Αρτέμη Σώρρα, έβλαν οι αστυνομικοί της Ρόδου, οι οποίοι τον συνέλαβαν, μετά την εκφώνηση της… πολιτικής ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής. 

 

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο Αρτέμης Σώρρας που έγινε γνωστός από τον ισχυρισμό του ότι έχει 600 δισ. ευρώ, ικανά να αγοράσουν το χρέος της Ελλάδας δύο φορές, συνελήφθη στη Ρόδο με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Είχε προηγηθεί η κατάθεσης μήνυσης που υποβλήθηκε σε βάρος του και σε βάρος ακόμη τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμιση δια του Τύπου, από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.

Στην ομιλία του Σώρρα, που προηγήθηκε της σύλληψης, παραβρέθηκαν περίπου 100 άτομα, τα οποία στη συνέχεια, επικαλούμενα δηλώσεις του, έλεγαν ότι ο Α.Σώρρας θα ιδρύσει κόμμα. Υποσχέθηκε παράλληλα 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος.

O… επιχειρηματίας, εκτός από την Ελλάδα, υποσχόταν και τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας, καταθέτοντας μάλιστα προτάσεις στο υπουγείο Οικονομικών της χώρας.