ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη στο Διδυμότειχο ο αρχηγός των Πακιστανών για το μακελειό στα Καμίνια

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Θράκη, το αφεντικό της συμμορίας των Πακιστανών στα Καμίνια φέρεται να έχει συλληφθεί στο Διδυμότειχο στην προσπάθειά του να διαφύγει προφανώς προς την Τουρκία.

Η ιστορία αρχίζει από το φρικιαστικό έγκλημα στα Καμίνια του Πειραιά, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, όταν στην περιοχή των Καμινίων, μια ομάδα ατόμων αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε σε διαμέρισμα και με χρήση μαχαιριών και ξύλινων ροπάλων, επιτέθηκε στα θύματα.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 29χρονου, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός ενός 25χρονου. Θύματα και δράστες ήταν Πακιστανοί.

Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης με ένα νεκρό Πακιστανών στα Καμίνια! Προσοχή σκληρές εικόνες

Μάλιστα, όπως όλα καταδεικνύουν το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής ήταν διαφορές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθησαν αρχικά δύο από τους δράστες, ένας 17χρονος και ένας 24χρονος, ενώ ακόμη τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν χθες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους, με την έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών να συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται επίσης, ότι οι δράστες λίγες ώρες μετά την εγκληματική τους ενέργεια απήγαγαν έναν 15χρονο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν, ενώ μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έκαναν πάρτι με δύο μπουκάλια special ουίσκι, πιθανότατα για να γιορτάσουν την απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία. Τον απείλησαν μάλιστα ότι θα τον σκότωναν σε περίπτωση που μάθαιναν ότι μίλησε σε κάποιον για ό,τι θα του έκαναν.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου είχαν καταφύγει οι δράστες. Από την έφοδο έγιναν μαζικές συλλήψεις και οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσά τους και ο 15χρονος από το Ιράκ, ο οποίος περιέγραψε σε κατάσταση σοκ όσα έζησε, προσθέτοντας ότι ευτυχώς οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη.