ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν για ομαδικό βιασμό 27χρονου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν, σήμερα το πρωί, σε στοχευμένους ελέγχους και εντόπισαν άλλους δύο Πακιστανούς που αναζητούνταν για τον ομαδικό βιασμό 27χρονου, ο οποίος έγινε μέσα σε σπίτι που διέμεναν Πακιστανοί στην Αμμουδάρα, στην Κρήτη, στα τέλη του Αυγούστου.

Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 29χρονο σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και σήμερα συνελήφθησαν από τις αρχές.

Τον δρόμο για τη… φυλακή πήραν χθες οι άλλοι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά έναν 27χρονο στο Ηράκλειο και είχαν συλληφθεί.

Ο 30χρονος και 21χρονος οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες.

Ανακριτής και εισαγγελέας όμως φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους με αποτέλεσμα να κρίνουν την άμεση προφυλάκισή τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος (με καταγωγή από τη Σομαλία) κατήγγειλε πως στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών (ηλικίας 30 και 21 χρόνων) στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Εκεί στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα Πακιστανοί ηλικίας 26 και 29 χρόνων. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του και οι τέσσερις – παρά την θέλησή του – προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ενώ τον βίασαν και οι τέσσερις.

Μάλιστα, η πράξη αυτή φαίνεται να βιντεοσκοπήθηκε από τους παριστάμενους.

Ο ίδιος, μην μπορώντας να αντέξει όλα αυτά τα εφιαλτικά που έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι, πήγε στην αστυνομία και το κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο Πακιστανών όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια και τους συνέλαβε.

Οι άλλοι δύο, που ήταν επισκέπτες στο σπίτι, εξαιτίας του ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθησαν ωστόσο σε βάρος του εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης με τις αρχές να τους εντοπίζουν και να τους συλλαμβάνουν το πρωί της 5ης Σεπτεμβρίου.