ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο άντρες στο Κιλκίς: Τι… καλλιεργούσαν

Δύο άντρες οι οποίοι είχαν δύο φυτείες με 241 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν μοιράσει στα δυο, καλλιεργώντας τα σε εξωτερικό και σε εσωτερικό χώρο, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς.

Ακολουθώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο δράστες και τους πέρασαν χειροπέδες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική θαμνώδη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου καλλιεργούσαν 146 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησαν έρευνες και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκε ένα φυτώριο με άλλα 95 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 15 εκατοστών.

Στους ίδιους χώρους, κατασχέθηκαν και 51,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 88 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα λάστιχο ποτίσματος μήκους 150 μέτρων και εξοπλισμός με ειδικούς λαμπτήρες και άλλα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν για την εσωτερική καλλιέργεια. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.