ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο φυγόποινοι στη Φλώρινα

Έλεγχο σε έναν 34χρονο αλλοδαπό στη Φλώρινα έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όταν αποδείχθηκε ότι είναι επικίνδυνος κακοποιός που είχε ήδη καταδικαστεί σε βαριά ποινή με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Από τα στοιχεία του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδίκη για κλοπή, ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 18 ετών, ενός μήνα και έξι ημερών καθώς και σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που διέταξε τον εγκλεισμό του κατάστημα κράτησης.

Πάλι στη Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών ένας 35χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς για απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Και αυτός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.