ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «άκουσαν» από ηλικιωμένη απατεώνες στη Λαμία!

Τηλεφωνική απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης στη Λαμία, έστησαν απατεώνες, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν!

Συγκεκριμένα, τηλεφώνησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, με τον δράστη που το έπαιζε γιατρός, να της λέει ότι η νύφη της είχε χτυπήσει άσχημα στο πόδι της σε τροχαίο ατύχημα.

Στο τηλέφωνο της μίλησε και μια γυναίκα που έκλαιγε και παρίστανε τη νύφη της, ενώ ο «γιατρός» της είπε μάλιστα ότι ίσως χρειαστεί να της κόψουν το πόδι! Δυστυχώς για τους απατεώνες, η ηλικιωμένη παρά την τρομάρα της φέρθηκε έξυπνα και ζήτησε να μιλήσει στο γιο της και άνδρα της «παθούσας».

Ψύχραιμα και ο απατεώνας της είπε ότι δεν μπορεί να της μιλήσει και ότι δίνει αίμα, ωστόσο η γυναίκα αφού τον… έβρισε του έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε αμέσως στο κινητό τη νύφη της.

Αν και ήταν βέβαιη ότι επρόκειτο για τη γνωστή τηλεφωνική απάτη, τη ρώτησε αμέσως αν είναι καλά και αν έχει σπάσει το πόδι της για να ηρεμήσει στη συνέχεια όταν επιβεβαίωσε ότι όντως δεν έτρεχε τίποτα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, δεν ήταν το μοναδικό τηλέφωνο στην περιοχή, καθώς οι απατεώνες προσπάθησαν σε τουλάχιστον ακόμη δύο περιπτώσεις να ξεγελάσουν ηλικιωμένες γυναίκες χωρίς επιτυχία.