ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Τα αρνητικά σχόλια στην Πηγή Δεβετζή επειδή πέρασε… κορωνοϊό!

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον covid-19 μίλησε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή Happy Day, αλλά και για διάφορα μηνύματα που δέχθηκε αφού ανάρρωσε.

«Είμαι πολύ καλά. Ευτυχώς εγώ το πέρασα σπίτι μου και είμαι τυχερή σε αυτό, μέσα στην ατυχία μου. Δεν ξέρω από πού το κόλλησα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου. Είναι τόσο εύκολο να το κολλήσεις. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου τις τελευταίες μέρες ήταν όλοι αρνητικοί», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Η πρωταθλήτρια δήλωσε πως της αρέσει να μένει μόνη στο σπίτι, οπότε δεν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ ψυχολογικά. Όμως, όπως αποκάλυψε, κάποιοι δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν πως νοσεί και έσπευσαν να την κριτικάρουν: «Πριν βρεθώ στο στούντιο για τα γυρίσματα του J2US είχα κάποια συμπτώματα και πήγα και έκανα το τεστ. Εκτός από τα όμορφα μηνύματα και την αγάπη που πήρα, πήρα και κάποια αρνητικά μηνύματα από κάποιους που δεν πίστευαν πως έχω κορωνοϊό και ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους».

Μάλιστα, τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν και αφού ανάρρωσε η πρωταθλήτρια: «Το χειρότερο ήταν ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Εδώ στο γήπεδο του Άγιου Κοσμά. Πήγα να κάνω μόνη μου προπόνηση μεσημέρι. Δεν ενόχλησα κανέναν. Μιλάμε για 18 μέρες μετά την περιπέτεια υγείας και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από κάποιον υπεύθυνο μήπως να μην βρίσκομαι εκεί επειδή πέρασα covid».

Σε αυτό το κακεντρεχές και υπερβολικό σχόλιο η πρωταθλήτρια απάντησε: «Πες σ’ αυτόν που σε πήρε τηλέφωνο, γιατί είναι αγράμματος και αμαθής, ότι αυτός που περνά τον ιό είναι πιο ασφαλής από όλους όσους είναι εκεί μέσα».