GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δύο μέλη της σπείρας που έκανε κλοπές στα νότια προάστια (φωτογραφίες)

Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο μελών σπείρας που έκανε συστηματικά κλοπές σε εξαρτήματα οχημάτων στα νότια προάστια.

Στα χέρια της αστυνομία έπεσαν δυο μέλη σπείρας που έκανε συστηματικά κλοπές εξαρτημάτων από οχήματα στα νότια προάστια και συνελήφθησαν. Μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο δραστών.

Πρόκειται για τους:

ΚΑΤΣΙΩΝΗ Άγγελο του Σπυρίδωνα και της Μαρίας – Νικολίτσας, γεννηθέντα στις 16-6-1992 στην Αθήνα\

ΣΚΑΜΠΑΡΔΟΥΚΑ Λάμπρο του Ιωάννη και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 26-4-1995 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής των ανωτέρω κατηγορούμενων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.