ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα έκανα όλα αλλά πλέον έχω μετανιώσει» λέει ο θείος που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του!

Παραδέχεται τις πράξεις του και ζητάει συγγνώμη, λέγοντας ότι έχει μετανιώσει ο 51χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των ανήλικων ανιψιών του στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται γύρω από τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες προέβη, ενώ προχωράει και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που πιστοποιούν την κακοποίηση που διαπράχθηκε.

«Έχω μετανιώσει για όλα. Τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό», υποστηρίζει ο δράστης της υπόθεσης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα επεισόδια βιασμού εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της μητέρας του, ενώ λέει ότι το ένα παιί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και το άλλο θύμα παρενόχλησης.

Στην καταγγελία γινόταν, αρχικά, λόγος για ασέλγεια σε βάρος τριών παιδιών, ωστόσο οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου θέλουν δύο θύματα.

Επιπλέον, ο 51χρονος αρνείται την παροχή δώρων στα παιδιά με σκοπό τα ανταλλάγματα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση όμως με την αποκάλυψη που έγινε από ένα εκ των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ο 51χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα ανήλικα ανίψια του.

Όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία, με το πρόσχημα της φροντίδας, και βίαζε τα ανήλικα παιδιά, ενώ  βιντεoσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του. Τότε, τα ανίψια του ήταν σε τρυφερή ηλικία, μόλις, 3, 5 και 6 ετών.