slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μηνύματα και οι αναπάντητες από τη μητέρα της 12χρονης στην σύζυγο του 53χρονου

Την επικοινωνία που είχαν η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που βιάστηκε κατ΄ επανάληψη και εκπορνεύτηκε από τον 53χρονο με την τότε σύζυγο του 53χρονου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν screen shots από το κινητό της τότε συζύγου του 53χρονου, με αποτυπωμένα τα γραπτά μηνύματα που της είχε στείλει και τις ηχητικές κλήσεις που μέσω εφαρμογής είχε κάνει προς αυτήν, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία ζητούσε επανειλημμένα χρήματα.

Μέσα σε 22 ώρες, η 37χρονη έχει στείλει 8 γραπτά μηνύματα και έκανε 8 ηχητικές κλήσεις, που έμειναν αναπάντητες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Σε ένα απο αυτά μάλιστα, ζητά 100 ευρώ από την γυναίκα του άνδρα που λέει ότι θα καταγγείλει για βιασμό της 12χρονης κόρης της, σημειώνοντας όμως πως «έχει παγώσει το θεμα» και πως αυτό θα συνεχιστεί όσο η σύζυγος του 53χρονου θα της δίνει χρήματα.

Δείτε τα μηνύματα που έστειλε η μητέρα της 12χρονης και τους χρόνους τέλεσης των κλήσεων που έμειναν αναπάντητες από την πρώην σύζυγο του 53χρονου στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1