3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πούλμαν των στρατιωτικών έφτασαν στην… Βουλή!

Την ώρα που ο στρατός υποτίθεται πως θέλει να δώσει εκατομμύρια για να ανανεώσει τον στόλο των οχημάτων του προκαλεί εντύπωση η ερώτηση που πήγε στην Βουλή για δύο …πούλμαν!

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Λίγες χιλιάδες ευρώ που θα αρκούσαν για να λυθεί μία και καλή ένα πρόβλημα που όπως λένε οι στρατιωτικοί εμφανίζεται κάθε δύο και τρεις φαίνεται πως δεν περισσεύουν στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας.

Ανάμεσα στα δισεκατομμύρια για αναβαθμίσεις μαχητικών αεροσκαφών και την πιθανή αγορά γαλλικών φρεγατών, αλλά και τα λεφτά που κοστίζουν ακόμα και οι πτήσεις που γίνονται και για την μεταφορά επισήμων οι στρατιωτικοί της Ηπείρου περιμένουν να βρεθούν και για αυτούς ελάχιστα χρήματα για να αποκτήσουν Μονάδες της περιοχής τους σύγχρονα και ασφαλή μεταφοράς τους.

Το θέμα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, αφού δεν έχει λυθεί από τις 12 Απριλίου οπότε και έγινε γνωστό θα απασχολήσει ακόμα και την Βουλή αφού ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση για τα…. πούλμαν.

Για την ιστορία πάντως αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος μία περίεργη σύμπτωση (;) ήρθε από την Τουρκία με το Υπουργείο Άμυνας της χώρας να «βομβαρδίζει» το τουίτερ με φωτογραφίες από σύγχρονα πούλμαν του στρατού του στα οποία είχαν τοποθετηθεί και ειδικές επιγραφές για το ποια καθίσματα λόγω κορωνοϊού μπορούν να χρησιμοποιηθούν….