ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη

Στη νέα ένορκη κατάθεση της νοσηλευόμενης στο ίδιο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριάκου, όπως οι καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και η εύρεση βιολογικού υλικού της συνεπιβάτιδας του Παντελίδη στη κολόνα του οδηγού είναι τα σημαντικότερα στοιχεία της υπόθεσης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του τραγουδιστή.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Η ένορκη κατάθεση μάρτυρος που βρέθηκε νοσηλευόμενη στο ίδιο δωμάτιο του Ευαγγελισμού με μία εκ των συνεπιβαινούσών και περιγράφει σημαντικά γεγονότα των ημερών εκείνων, είναι από τα πιο σοβαρά στοιχεία της τετράμηνης προανάκρισης. Μαζί με τις ένορκες καταθέσεις των μαρτύρων που περιγράφουν τη στιγμή της αποχώρησης του Παντελή από την οικία που βρισκόταν και την εύρεση βιολογικού υλικού της συνεπιβαίνουσας στην κολόνα του οδηγού του αυτοκινήτου, είναι, κατά τη γνήμη μου, σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία που θα συναξιολογηθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Πέραν αυτών, ουδένα νέο αποδεικτικό στοιχείο προέκυψε σχετικά με το αγωνιώδες ερώτημα "ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο".

Μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες πέρα των αναληθειών που αναφέρουν καταλήγουν -ακόμη και λίγες ώρες μετά το δυστύχημα- με τη φράση "επιθυμώ την πλήρη αστική αποζημείωση", θα αξιολογηθούν αναλόγως. Φτάνει η ώρα της, με επιστημονικό τρόπο, αποκάλυψης της αλήθειας».