ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τρία στοιχεία που «πρόδωσαν» τον 35χρονο δολοφόνο της τρανς!

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας, τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, αποτυπώματα που άφησε στον τόπο του εγκλήματος, καθώς και τα κοσμήματα που φορούσε στα χέρια του οδήγησαν στη σύλληψη του 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού για την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 35χρονος εμφανίζεται την ημέρα της δολοφονίας να εισέρχεται νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία που έμενε το θύμα στην οδό Φυλής και μετά από κάποιες ώρες, να αποχωρεί από αυτή πηδώντας από το παράθυρο.

Μετά τη φυγή του από τον τόπο του εγκλήματος, κάμερες της περιοχής τον καταγράφουν και πάλι να κινείται στο κέντρο της Αθήνας πεζός και να φέρει τραύματα στα χέρια και το πρόσωπό. Τα σημάδια που φέρει δείχνουν πως προηγήθηκε πάλη. Ο άνδρας περπατά για μερικά λεπτά και τελικά καταλήγει στο σπίτι του στην Ομόνοια.

Εκτός όμως από το υλικό των καμερών, καταλυτικό ρόλο στην ταυτοποίηση του 35χρονου έπαιξαν ακόμη δύο στοιχεία. Το ένα ήταν τα αποτυπώματα που άφησε στον τόπο του εγκλήματος και το άλλο τα κοσμήματα που φορούσε στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, από τότε που ξεκίνησε η έρευνα, οι αστυνομικοί παρατήρησαν στις εικόνες από το βιντεοληπτικό υλικό πως ο δράστης φορούσε στα χέρια του ένα δαχτυλίδι και μία μικρή αλυσίδα.

Όταν ο 35χρονος εντοπίστηκε την Τρίτη στα Πετράλωνα και προσήχθη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως φορούσε ένα δαχτυλίδι και μία αλυσίδα, ακριβώς ίδια με αυτά που φορούσε ο δράστης στις εικόνες που είχαν καταγράψει οι κάμερες.

Επίσης, στην έρευνα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος , βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και τα αποτυπώματα του.

Τα δύο στοιχεία αυτά, συνδυαστικά με τα ευρήματα από τις κάμερες ασφαλείας και τις καταθέσεις των μαρτύρων, οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του 35χρονου.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ