ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκε ο 4ος νεκρός από την πλημμύρα. Εξαφανίστηκε από το Μαρούσι

Ταυτοποιήθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι και το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας στην Αττική, που βρέθηκε χθες το απόγευμα σε ρέμα στο Μενίδι κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Αχαρνών, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγίου Κωνσταντίνου.

 

 

Πρόκειται για τον 56χρονο Ιωάννη Πάντζαλη η δήλωση εξαφάνισης για τον οποίο έγινε μόλις σήμερα στη μία το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, από μία γυναίκα με την οποία συζούσε το θύμα.

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή και σύμφωνα με πληροφορίες , έγινε σαφές πως το αίτιο θανάτου του ήταν ο πνιγμός, ενώ το κατ’ εκτίμηση χρονικό όριο θανάτου έρχεται πιο κοντά στις ημέρες της κακοκαιρίας σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις. Το θύμα ταυτοποιήθηκε και δακτυλοσκοπικά και με την διαδικασία της αναγνώρισης και πλέον είναι επισήμως το τέταρτο θύμα από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, στο Μενίδι και τις γύρω περιοχές δεν παρατηρήθηκε έξαρση σε δηλώσεις εξαφανίσεων, ωστόσο γενικά σε διάφορες περιοχές υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες. Κανείς όμως δεν μπορεί να τις συσχετίσει με την κακοκαιρία άμεσα λόγω των γεωγραφικών αποστάσεων.

Τουλάχιστον όμως σε ό,τι αφορά την Δυτική Αττική που δέχτηκε και το μεγαλύτερο πλήγμα από την κακοκαιρία, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει. Υπενθυμίζεται, πως μόλις προχθές εντοπίστηκε το τρίτο θύμα από την κακοκαιρία εντός του ρέματος της Χελιδονούς. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς, εντός του ρέματος, στο ύψος του Λαϊνόπουλου στην Βαρυμπόμπη και σε απόσταση 200 μέτρων από εκεί που βρέθηκε η σορός του άτυχου 61χρονου, το αυτοκίνητό του.

Η σορός του άντρα που βρέθηκε μέσα στο ρέμα ταυτοποιήθηκε, αφού τον αναγνώρισε η σύζυγός του. Το θύμα διέμενε στη Νέα Κηφισιά και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία είχε χάσει τα ίχνη του από την περασμένη Πέμπτη, όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία.

πηγή : news247.gr