ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταία στιγμή γλίτωσαν τη σύγκρουση! Τι «πετάχτηκε» ξαφνικά σε γυναίκα οδηγό στο αυτοκίνητο με τα παιδιά της

Άγιο είχαν μία γυναίκα και τα παιδιά της, όταν ξαφνικά πετάχτηκε στο δρόμο ένα αγριογούρουνο και τελευταία στιγμή κατάφεραν να γλιτώσουν τη σύγκρουση!

Το αγριογούρουνο πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο Ελασσόνας – Κοζάνης την ώρα που η οδηγός στην Κοζάνη, προσπαθούσε να φτάσει στον προορισμό, μαζί με τα παιδιά της. Από τη μια στιγμή στην άλλη, με το τροχαίο να αποτρέπεται την τελευταία στιγμή. Στα λόγια της, μετά την περιπέτεια που έζησε, αποτυπώνεται ο έντονος προβληματισμός για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα.

Η γυναίκα ζητάει από τους αρμόδιους να προβούν σε ενέργειες λαμβάνοντας μέτρα, έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα, καθώς το φαινόμενο πλέον είναι πολύ συχνό και επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Στην καταγγελία της, στο onlarissa.gr αναφέρει: «Κρούσμα με αγριογούρουνο, 11 π.μ. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια πλέον σε δρόμους στο οδικό δίκτυο. Οι οδηγοί κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή, όταν οποιαδήποτε ώρα και όχι μόνο το βράδυ, πετάγονται ξαφνικά μπροστά και διασχίζουν τους δρόμους τα αγριογούρουνα.

Αυτό μου συνέβη στο δρόμο Κατερίνης-Ελασσόνας. Σε δρόμους που δεν μπορείς να τρέχεις με ταχύτητα 20 και 30 χλμ. Μας έχει γίνει εφιάλτης πλέον η οδήγηση και την ημέρα. Πότε επιτέλους θα αναλάβουν την ευθύνη για την αύξηση του πληθυσμού τους οι αρμόδιοι; Κράτη σε όλη την Ευρώπη παίρνουν μέτρα, εδώ πότε θα ξυπνήσουν; Επιστήμονες προτείνουν λύσεις για την μείωση τους πριν είναι πολύ αργά. Τους ακούει κανείς; Επιτέλους να δοθεί μια λύση στο θέμα.»

Πηγή: onlarissa.gr