ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στην αγωνία: Βρέθηκε στην Αλβανία 7 μήνες μετά την εξαφάνισή της από τη Χαλκιδική!

Στην Αλβανία βρέθηκε, μετά από σχεδόν επτά μήνες ερευνών, η 48χρονη Ειρήνη, που είχε εξαφανιστεί, στις αρχές Μαρτίου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής.

Είχε προηγηθεί ειδικό αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της, κ. Αναστάσιου Ντούγκα λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δεχόταν η οικογένεια από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα, σύμφωνα με το grtimes.

Οι αλβανικές αρχές έδωσαν σήμα ότι η Ειρήνη βρέθηκε στην Αλβανία και αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση μεταφοράς της άμεσα στην Ελλάδα.

Η Ειρήνη οδηγήθηκε από τις αλβανικές αρχές στα ελληνικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής, όπου την περίμενε η οικογένειά της μαζί με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, κ. Αναστάσιο Ντούγκα.

Η 48χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας ενώ η εικόνα του σπιτιού της με τα τακτοποιημένα πράγματά της και τα απλωμένα ρούχα όταν εξαφανίστηκε, έδειχνε ότι κάτι ξαφνικό της συνέβη και έφυγε βιαστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο συγκεκριμένο τοπικό μέσο ο κ Ντούγκας, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευκρινιστούν οι λόγοι της εξαφάνισής της 48χρονης.