ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα στοιχεία που οδήγησαν σε διώξεις για το θάνατο της Λαγούδη!Πώς αντέδρασε ο αδελφός της!

Τους τέσσερις λόγους για τους οποίους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη ανέλυσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ.

 

– Η αιθάλη η οποία υπήρχε στο αυτοκίνητο, στην πόρτα του οδηγού εξωτερικά που σημαίνει ότι ενώ υπήρχε σε εξέλιξη η πυρκαγιά μέσα στο αυτοκίνητο, άνοιξε η πόρτα. Άρα υπήρχε άλλος ή άλλα άτομα έξω από το αυτοκίνητο, διότι η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη ήταν στο πίσω κάθισμα.

– Το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε καταρχήν στο τζάμι και μετά στον ουρανό του αυτοκινήτου, επειδή φόραγε μποτάκια και άφησε ίχνος πάνω στην οροφή. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, με υψηλή θερμοκρασία. Μόνο έτσι αφήνει αποτύπωμα στον ουρανό.

– Το θέμα του καυσίμου. Ενώ προέκυψε ότι προμηθεύτηκε καύσιμο περίπου 20 λίτρα, στο δοχείο μέσα δε βρέθηκε ίχνος καυσίμου. Ελάχιστο… Που σημαίνει ότι πρέπει να το χρησιμοποίησε όλο. Όμως από την έρευνα που έκανα εγώ, δεν διαπίστωσα ότι το καύσιμο ήταν αυτής της ποσότητας. Άρα κάπου πήγε κάποια ποσότητα καυσίμου.

– Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο δεν βρέθηκε.

 

Ο αδελφός της 44χρονης  Ειρήνης, Γιώργος Λαγούδης, μίλησε στον ΙΟΝΙΟΝ FM

 

«Είναι ένα τεράστιο βήμα προς την Αλήθεια. Είναι η δικαίωση όλων όσων πίστεψαν από την αρχή ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι εισαγγελικές – δικαστικές αρχές επιβεβαίωσαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο αυτό που από την πρώτη στιγμή είπα. Δικαίωση δεν υπάρχει για μένα εφόσον δεν έρχεται πίσω η Ειρήνη. Είναι όμως μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση» τόνισε.