slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική! Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης επί της Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμόρφωση – Άνω Πατήσια. Αποτέλεσμα ήταν ο μοτοσικλετιστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παμακάριστος» όπου και κατέληξε.

Λίγες ώρες μετά στις 23:30 στο Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα στο 33,5 χλμ προς Μαρκόπουλο μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα 55 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της αλλά τις πρωινές ώρες κατέληξε.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς κατέληξε.

Το τέταρτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε την τρελή πορεία του σε δέντρο. Ο ηλικίας περίπου 50 ετών οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN