3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα αναλάβει ο Κούγιας τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο; Ποιους δικηγόρους λέει «κλαρινογαμπρούς»;

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά μετά από καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως αποκάλυψε του τηλεφώνησαν θεσμικοί παράγοντες, η οικογένεια του αστυνομικού και οι συνδικαλιστικοί φορείς αστυνομικών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση του 32χρονου.

«Ζήτησα να διαβάσω την δικογραφία και να γνωρίσω τον κατηγορούμενο» είπε ο κ. Κούγιας ο οποίος τόνισε ότι αυτά τα δυο για τον ίδιο είναι βασικά προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση κάποιου.

«Δεν έχω καν διαβάσει την δικογραφία και δεν τον έχω συναντήσει», ξεκαθάρισε ο κ. Κούγιας αναφέροντας ότι αφού γίνουν αυτά μετά θα αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού.

Ωστόσο, όπως είπε όλοι μιλούν για έναν καλοκάγαθο άνθρωπο, ο οποίος έχει και δυο μικρά παιδιά 4 και 7 ετών.

Στην συνέχεια είπε ότι θέλει να παρακαλέσει κάποιους «κλαρινογαμπρούς», όπως τους χαρακτήρισε,  συναδέλφους του που βγαίνουν χωρίς να έχουν διαβάσει την δικογραφία και δεν γνωρίζουν καν τον κατηγορούμενο να είναι πολύ προσεκτικοί.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1