ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα επιχειρούσαν ανακατάληψη της Νομικής; Δείτε τι βρήκαν

Πρωινές ώρες της Τρίτης 13 Μαΐου στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα σε αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο, μετά το πέρας της οποίας παραδόθηκε σε υπεύθυνο της Σχολής, ο οποίος προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλισή του.
Την Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας ενημερώθηκε εκ νέου για ανακατάληψη του εν λόγω χώρου σε απροσδιόριστο χρόνο την προηγούμενη ημέρα από άγνωστα προς το Πανεπιστήμιο άτομα.

Κατόπιν αυτών, πρωινές ώρες του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας νέα έρευνα στο συγκεκριμένο χώρο, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., της ΔΡΑΣΗ, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης και της Τροχαίας.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω χώρο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πανό, τρικάκι, -6- αφίσες και φύλλο χάρτου Α4 αναρχικού περιεχομένου και αλυσίδα με προσαρμοσμένα σε αυτή 2 λουκέτα.

Νέα έρευνα σε υπό κατάληψη χώρο στο κτίριο της Νομικής – Τι εντόπισε η ΕΛΑΣ