ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανάσης Γαβαθάς: Δυνατή υποψηφιότητα στην παράταξη Μελετίου στον Ασπρόπυργο

Με κεντρικό σύνθημα «Κανένας πολίτης του Ασπροπύργου χωρίς απασχόληση», συστρατεύεται με την παράταξη «Ασπρόπυργος Ώρα Ευθύνης» ο Θανάσης Γαβαθάς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Θανάσης Γαβαθάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο. Αποφοίτησε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου και το Λύκειο. Οι πανεπιστημιακές του σπουδές ολοκληρώθηκαν στο πανεπιστήμιο METROPOLITAN του Λονδίνου (LONDONMETROPOLITAN UNIVERCITY).  Αποφοίτησε με εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των χρηματο-οικονομικων επιστημών και της Διοίκησης και Διεύθυνσης επιχειρήσεων. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια με θέμα την οικονομική ανάπτυξη, την ΟΝΕ κλπ.  Υπήρξε εθελοντής σε ομάδες με έντονη κοινωνική προσφορά και εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (ΔΕΠΑ-φυσικό αέριο)   Από  το 2003 εργάζεται στον ΟΑΕΔ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της απασχόλησης,ΠΑΝΤΑ κοντά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Γνώστης της τοπικής κοινωνίας,των προβλημάτων που την ταλαιπωρούν αλλά κυρίως των ιδιαίτερα μεγάλων προοπτικών που ανοίγονται- παρόλη την αρνητική οικονομική συγκυρία-εκτίμησε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου Ασπροπύργου και να «ανταποδώσει» με αυτό τον τρόπο,τις ευκαιρίες που του πρόσφερε ο τόπος του!

Για την πόλη του Ασπροπύργου,παρά την πολυσυλλεκτική και πολυπολιτισμική διάρθρωση που διαθέτει, ανοίγονται μεγάλες προοπτικές απασχόλησης,γιατί δραστηριοποιούνται οικονομικά,μεγάλες και ιδιαίτερα επιτυχημένες επιχειρήσεις.

ΣΤΟΧΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ