slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέατρο έπαιζε επί 8 μέρες ο σύντροφος και δολοφόνος της Γεωργίας! Τι έγραφε για τη δολοφονία της Καρολάιν!

Μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη αυτό που προκύπτει είναι ότι ο σύντροφος της Γεωργίας  έπαιζε θέατρο όλο αυτό το διάστημα, μη διστάζοντας να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές για να εκφράσει την αγωνία του σχετικά με την τύχη της άτυχης 41χρονης.

Λίγες μόνο ώρες μετά το έγκλημα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, σε μια προσπάθεια να θολώσει τα νερά και να ενισχύσει το σενάριο της εξαφάνισης. «Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί. Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της» υποστήριξε.

Παράλλήλα αναφερόταν σε ένα μήνυμα που είχε υποστηρίξει ότι του είχε στείλει η 41χρονη όταν εξαφανίστηκε.

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω», ανέφερε το μήνυμα, για το οποίο η οικογένεια της άτυχης γυναίκας εξέφρασε αμφιβολίες για το αν το έστειλε η ίδια, καθώς, όπως ανέφεραν, δεν θυμίζει τον τρόπο γραφής της.

Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου είχε κάνει τατουάζ με το όνομά της.

Εντύπωση και ανατριχίλα προκαλούν οι αναρτήσεις που έκανε ο φερόμενος δράστης και σύντροφος της άτυχης Γεωργίας για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αλλά και την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1