3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλει πίσω το μωρό που εγκατέλειψε στον κάδο!

Προσπάθεια να πάρει πίσω το νεογέννητο παιδί της, που πέταξε και εγκατέλειψε σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών, κάνει η 24χρονη Γεωργιανή

Η 24χρονη προφυλακίστηκε με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Τώρα όμως δηλώνει μετανιωμένη και ζητάει να πάρει πίσω το παιδί της.

Το αγοράκι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο βρεφών “Μητέρα” στην Αθήνα και είναι υγιέστατο.

Ο συνήγορός της μητέρας, ισχυρίζεται ότι η 24χρονη έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη της, βρέθηκε σε απόγνωση και προέβη στην πράξη για την οποία και κατηγορείται λόγω βαριάς κλινικής κατάθλιψης – επιλόχειος κατάθλιψη. Μάλιστα έχει έρθει στην χώρα μας και η μητέρα της, για να της προσφέρει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί.

Στην απολογία της είχε ισχυριστεί ότι επέστρεψε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο.

Επιμένει πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο, αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος και για λίγη ώρα  παρακολουθούσε αν κάποιος θα περνούσε από το σημείο για να το πάρει.